пʼятниця, 24 лютого 2017 14:32

Міська рада відмовилась підтримати блокаду Донбасу

Міська рада відмовилась підтримати блокаду Донбасу
vinnitsa.info

Сьогодні на сесії Вінницької міської ради депутат Олександр Зєрщиков запропонував ухвалити звернення до Верховної Ради та Кабміну з приводу торгової блокади Донбасу. Голова Сергій Моргунов відмовився ставити питання на голосування.

"Треба чітко розмежовувати питання енергетичної блокади України, пов'язаної з торгівлею контрабанди, і питання статусу території. Моє завдання як міського голови і ваше як депутатів забезпечити належний опалювальний сезон. Колеги, ви маєте повне право звернутися до Кабінету міністрів, Верховної Ради, президента в межах своїх фракцій, надсилати звернення і висловлювати свою позицію", - цитує Сергій Моргунова сайт УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати погодились призупинити реформу

Сьогодні перед початком засідання сесії Вінницької міської ради активісти влаштували мітинг.

Мітингувальників обурили дії працівників муніципальної поліції, які на 11 тис. грн оштрафували вінницьку пенсіонерку за торгівлю яблуками на вулиці. Активісти у холі міської ради влаштували своєрідний ринок на підтримку пенсіонерки. Вони продають картоплю, яблука та молоко.

Між мітингувальниками відбулася сутичка. Адже прийшли ті, хто підтримує місцеву владу. Хтось із натовпу розірвав плакати активістів. Була чимала штовханина.

Зараз ви читаєте новину «Міська рада відмовилась підтримати блокаду Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути