понеділок, 31 серпня 2015 01:35

Мільйони фарб та чотирнадцять способів поїдання кавуна – у Львові прощалися з літом
23

Фото: Ярослав Тимчишин

30 серпня у Львівському парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького одночасно відбулися два фестивалі: "Кавуновий фестиваль" та "Холі фест".

Організатори кавунового фестивалю влаштували чотири майданчики: кавуно-марафон, кавуно-конкурси, кавуно-креатив та майданчик "розхламізації" простору. Шеф-кухар вегетаріанського кафе "Green" поділився з відвідувачами 14-ма способами поїдання кавунів. Відвідувачі мали змогу брати участь у безлічі майстер-класів та конкурсів, спробувати себе у кавуно-фітнесі та воркшопі з жонглювання.

"Усі ми любимо кавуни, адже це смак літа, дитинства і веселощів. Саме тому ми дуже раді провести Другий Кавуновий Фест, на якому і діти і дорослі, окрім смакування кавунами, можуть брати участь у різноманітних майстер-класах, конкурсах і просто провести чудовий останній літній день на природі", - каже арт-директор кафе "Green" Надія Тищенко.

Новинкою цьогорічного фестивалю став майданчик "розхламізації" простору. Відвідувачі приносили непотрібні речі та складали їх у креативну шафу. Також на цьому майданчику був встановлений ящик для збору старих батарейок і акумуляторів та відпрацьованих люмінесцентних енергозберігаючих ламп.

Оксана Наконечна, менеджер подій Парку культури розповіла: "Дуже раді, що ця подія стала щорічною і приваблює все більшу увагу львів'ян та гостей міста. "Кавуновий Фест" – це не лише поїдання кавунів, це варіант культурного відпочинку на природі з сім'єю, друзями, якого так прагнуть мешканці. Кличемо усіх гарно провести останній день літа у парку".

Після повного гастрономічного задоволення відвідувачі парку мали змогу насититись морем барв на Холі фесті - популярні у індійській культурі традиції обсипання одне одного сухими фарбами. Тут на відвідувачів чекала запальна музика, конкурси, флешмоби та, звісно, море кольорових фарб.

"Таким святом ми проводимо літо і зустрічаємо кольорову осінь. Фарби натуральні і відіпруться. Кличемо сім'ї, друзів, усіх, хто прагне гарно провести останній літній день", - додає Оксана Наконечна.

Зараз ви читаєте новину «Мільйони фарб та чотирнадцять способів поїдання кавуна – у Львові прощалися з літом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути