Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2015 19:39

"Ми нє куріци, нє птіци, ми – народниє пєвіци" - Білик, Повалій та Лорак прирівняли до курей у Львові
13

Фото: Ярослав Тимчишин

23 вересня у Львові висміяли діяльність народних артисток України Ані Лорак, Таїсії Повалій та Ірини Білик. На площі перед театром опери та балету ім. С. Крушельницької активісти посадили в клітку трьох курей з портретами співачок на шиї. На клітку причепили напис "Ми нє куріци, нє птіци, ми – народниє пєвіци". В мегафон просили звернути увагу на народних артисток, які зганьбили свої звання, виступаючи на російських сценах. Акцію організували представники Економічного бойкотного руху , Галицької фортеці і Волонтерського полку. З собою принесли плакати " Геть колаборантів з Української сцени". Протест провели біля Оперного театру, бо саме сюди свого часу запрошували Ані Лорак.

"Акція спрямована на те, щоб взагалі скасувати звання "народний артист України", яке було дискредитоване такими курками як Лорак, Повалій і Білик. Поки такі звання носять Кобзон, Кіркоров, то це – ганьба. В цілому світі нема ніяких народних артистів, яким присвоюють звання чиновники через бані сауни ігроші", - заявив організатор Економічного бойкотного руху Олег Радик.

"Я знала, що вони виступають в Росії. Хоча, взагалі не слухаю цих артисток бо вони мені не цікаві. Курочок трохи жаль – стільки народу, вони перелякалися. Але акцію підтримую, бо це показує всім, як ті співачки відносяться до того, що відбувається на Сході. Я теж за те, щоб позбавити їх цього звання. Бачите – навіть кури постійно намагаються зняти з себе медальйони з портретами цих півуній", - каже світловолоса дівчина в чорних окулярах, що зупинилася подивитися на дійство.

Птахи,які були головними героями шоу, були нагодовані, вистава тривала недовго, після чого пернатих забрали до затишку рідного курятника. Під час проведення акції жодна курка не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «"Ми нє куріци, нє птіци, ми – народниє пєвіци" - Білик, Повалій та Лорак прирівняли до курей у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути