пʼятниця, 10 липня 2015 12:03

Мер Полтави побився з нардепом та машиною збив депутата міськради

Мер Полтави побився з нардепом та машиною збив депутата міськради
Олександр Мамай

Близько 200 активістів зараз пікетують міську раду Полтави. Вимагають зменшити вартість проїзду у міському транспорті. 21 травня міська влада підвищила проїзд в автобусах з 3 до 4 гривень, в тролейбусах підняли ціну до 2 гривень.

Пікет почався о 10.00, коли у міській раді мала розпочатися планова сесія. Активісти зайшли у середину будівлі та почали вимагати у депутатів розглянути питання, щодо зниження вартості проїзду, кричали їм "Ганьба" та "Досить знущатися". Мер Олександр Мамай відмовився відкривати сесію. Після цього почав виходити з сесійної зали, однак йому перекрив вихід нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін. Після нетривалої бійки, міський голова розірвав Капліну піджак. Після чого зачинився у своєму кабінеті. Активісти змогли відчинити двері після чого Олександр Мамай втік через чорний вхід до автівки "Фольксваген". Однак виїхати за територію міськради машині не дали активісти, які перекрили дорогу. Під час однієї зі спроб втекти автівка з міським головою збила депутата міськради Олександра Шамоту. Той впав на асфальт та сильно поранив руку.

"Мамай вчинив замах на вбивство, бо коли я стояв навпроти автівки спеціально двічі чи тричі натиснув на педаль газу. За кермом був він, бо помінявся місцями з водієм. Будемо дивитися, як на все це відреагує міліція", - заявив Шамота.

Наразі Олександр Мамай вийшов з машини та стоїть біля будівлі міськради. Каже, що хотів втекти, бо відчув, що є велика небезпека його життю. Активісти чекають на міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Мер Полтави побився з нардепом та машиною збив депутата міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути