субота, 17 жовтня 2015 10:42

Марушевська розповіла, що в першу чергу зробить на Одеській митниці

Марушевська розповіла, що в першу чергу зробить на Одеській митниці

В Одеській митниці насамперед необхідно розпочати підготовку конкурсів на посади. Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" повідомила керівник відомства Юлія Марушевська.

"Ми відразу, з завтрашнього дня, насправді починаємо аналіз кадрових питань та підготовку нових конкурсів, нових призначень. І будемо керуватися такими прозорими стандартами і запрошувати людей-професіоналів, які зможуть на цих посадах в новій зоні митного контролю вже чесно робити свою роботу. Також буде конкурс і на мою посаду, тому що я для себе ставлю терміни, - це чотири місяці, за які я хочу (і вся наша команда хоче) створити прозору зону митного контролю та вплинути на зміни в системі", - підкреслила Марушевська.

Нагадаємо, в п'ятницю, 16 жовтня, президент Петро Порошенко оголосив про призначення главою Одеської митниці 26-річної Юлії Марушевської, нині - заступника голови Одеської ОДА.

Разом з призначенням нового керівника Державна фіскальна служба збирається почати проект перезавантаження Одеської митниці. Він передбачає оновлення кадрового складу, проведення спеціально розробленої процедури тестування кандидатів і при необхідності перевірку на поліграфі перед призначенням на посаду.

Відзначимо, що Порошенко оголосив Марушевську главою Одеської митниці всупереч конкурсу. Як відомо, зараз проходить конкурс на заміщення цієї посади. З понад 70 кандидатів зараз відібрано дев`ять (серед них - і Марушевська) і наступного тижня має відбутися черговий етап.

Зараз ви читаєте новину «Марушевська розповіла, що в першу чергу зробить на Одеській митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути