вівторок, 02 лютого 2016 11:49

Львів'яни панікують: у центрі міста "замінували" десять ресторанів

Львів'яни панікують: у центрі міста "замінували" десять ресторанів

У Львові, 2 лютого, з 7:20 на номер "102" почали надходити повідомлення про замінування десяти закладів у центрі міста. Казали, що вибухівку заклали у ресторанах "Старгород" на вул. Римлянина, "Гасовій лямпі" на Вірменській, пабі на вул. Дудаєва, "Криївці" на пл. Ринок. Також "замінували" "Прагу" на вул. Гнатюка, "Кумпель" на Чорновола, паб "Корзо "на вул. Братів Рогатинців, ресторан "Атмосфера" на розі вул. Сербської та Братів Рогатинців, "Дарвін" на Шевській, "Леополіс" на Театральній. Людей з установ евакуювали, приміщення обстежують експерти.
"На цих місцях працюють слідчо-оперативні групи, кінолог, вибухотехніки. Наразі нічого не знайшли. Останнім часом через складну ситуацію у країні побільшало псевдоповідомлень про замінування. Був період, коли до нас телефонували сепаратисти з Донбасу. Інколи так жартували підлітки. Наразі не відомо, хто телефонував. Ведуться пошуки жартівника", - каже Світлана Добровольська з прес-служби Національної поліції у Львівській області.
У спільноті "Варта-1" наголошують, що анонімні так звані замінування переросли в шантаж міста.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни панікують: у центрі міста "замінували" десять ресторанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути