Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2016 11:23

Львівський водій зник дорогою до Києва
3

25-річного Тараса Познякова вже більше доби розшукують у Львові та Києві. Хлопець 4 квітня зранку виїхав у столицю з двома невідомими пасажирами. З ними познайомився у інтернет-проекті BlaBlaCar.

"Вранці виїхав на Київ на автомобілі "Ауді А6" сірого кольору. Вже о 12 дня мав бути у столиці. З батьками востаннє зв'язався 11.16, коли був на заправці. А потім з ним просто пропав зв'язок. На камерах спостереження видно, Тарас машиною з'їхав із траси в селі Бобриця Києво-Святошинського району. Це за 26 кілометрів від Києва", - каже Ігор Зінкевич із громадської організації "Варта 1".

Друзям та рідним хлопця вдалося встановити особи пасажирів, які їхали з Позняковим. Це 46-річний Олег Мазарчук, він мешканець Києва та 33-річний Володимир Дем'ян із Чернівецької області. Спеціалісти перевіряють інформацію про цих людей. Моніторять сайт BlaBlaCar, аби дізнатися IP-адрес цих осіб, за ним легше було б їх знайти.

"Дуже переживаю за Тараса. Батьки його зараз поїхали в те село, де останнє бачили машину. Шукають в лісах поруч. Але поки ніякої інформації нема. Періодично з'являється інформація, що його знайшли, але це поки неправда. Невідомо також чи справжні прізвища і імена пасажирів, які їхали з Тарасом. Якщо вони злочинці, то навряд чи називалися б по-справжньому", - каже подруга зниклого хлопця Ольга.

До пошуків львів'янина крім місцевої поліції залучили патрульну поліцію Києва. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Тараса Познякова, просять дзвонити за телефонами 067 353 44 22 або 102.

Зараз ви читаєте новину «Львівський водій зник дорогою до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути