пʼятниця, 31 травня 2013 16:56

Львівський парк відпочинку перетворили на парковку

Територію єдиного парку з атракціонами у Львові перетворили у проїжджу частину та безкоштовну парковку. Центральний парк культури імені Богдана Хмельницького розташований поблизу центру Львова. Це єдине місце у Львові де є атракціони для дорослих та дітей. Офіційно в'їзд для приватного транспорту на територію парку є забороненим, проте водії уже давно перетворили це місце на парковку.

Подекуди вони узагалі створюють скандали через те, що діти, які там катаються на дитячих електромобілях заважають їм проїхати.

Автор: Фото: Євген Борісов
 

"Ця проблема існує уже років з десять, - повідомив директор парку Олег Мадяр. - Проблема у тому, що у парку є будівлі, які здаються в оренду, є продаж морозива, що здійснюють приватні підприємці. Їм потрібен заїзд, тому перекрити його повністю ми не у змозі. Нами встановлені лежачі поліцейські, які змушують водіїв скидати швидкість перед алеєю, де гуляють діти. Встановлені стовпці, що не дають автомобілям заїжджати до естради, також у вихідні працює людина, що не пропускає через шлагбаум водіїв, що не причетні до парку".

Також директор пояснює, що деякі особливо нахабні водії зчиняли бійки з працівниками парку й погрожували фізичною розправою за спробу завадити в'їхати на територію парку.

Автор: Фото: Євген Борісов
 

"Єдиний, хто може реально вирішити проблему — це ДАІ, ми уже неодноразово до них звертались, але вони приїжджають лише у свята, стоять знизу й дивляться, щоб ніхто не заїжджав, - пояснив. - Але цього замало. Ми будемо раді, якщо нам допоможуть вирішити цю проблему".

Зараз ви читаєте новину «Львівський парк відпочинку перетворили на парковку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути