четвер, 31 березня 2016 18:10

Літні сукні з хутром покажуть на вінницьких днях моди

Літні сукні з хутром покажуть на вінницьких днях моди

У Вінниці 15-17 квітня пройдуть вінницькі дні моди. В ньому приймуть участь 13 дизайнерів із Вінниці. Показ вперше відкриють на професійному подіумі в торгівельному центрі "Кемпа" навпроти фонтану Рошен. Організатори очікують одночасно прийняти 350 відвідувачів.

"Своє бачення стильної жінки сезону весна-літо 2016 покажуть відомі вінницькі дизайнери Марина Ярославська, Людмила Квєтна, Олена Шиян, Олександр Очеретний, Світлана Теренчук, Ольга Карпова. Також свої колекції представлять торгова марка "Амур", творча майстерня "Квітка", дизайн-студія "Dess" та інші", - каже організатор заходу Олександр Теренчук.

Покази відкриватиме Світлана Теренчук. Вартість показу для гостей вирішує кожен дизайнер окремо. Організатори також встановлять скриньку, куди будуть збирати благодійні внески. Усі зібрані гроші під час показів передадуть до Вінницького військового госпіталю.

"Чимало людей їде на наші покази з інших міст. Це свідчить про те, що Вінниця дуже модне місто. В якому багато хороших дизайнерів. На показах майже жодна сукня не доходить до кінця. Ще під час підготовки колекції люди приходять на примірки і ті вироби, які їм подобаються бронюють. Буває вже на самому показі, тільки зявляється цікава сукня, як до мене вже телефонують і питають: "Чия це?". Якщо плаття ще ніхто не взяв, то його забирають одразу після подіуму. Був навіть випадок, що клієнтам сподобалась сукня, в яку я була одягнена. Попросила тоді, щоб хоч у ній підти додому, бо іншого одягу не було з собою", - розповіла дизайнер Наталя Горбонос.

Вперше весняно-літню колекцію представить дизайнерка Марина Ярославська, яка спеціалізується на роботі зі шкірою та хутром. За її словами, натхнення для цієї колекції вона черпала на Шрі-Ланці.

"Я місяць жила в селищі аборигенів. Моя колекція - це відгомін тих кольорів, які я там бачила. Зі Шрі-Ланки я привезла прекрасні тканини для колекції.Звісно, буде і хутро, але незвичайного кольору. У весняно-літніх мотивах"

В колекціях буде багато незвичного крою, вишивки, оздоблення перлами. Також дизайнери експерементуватимуть з текстурою і поєднають непоєднуване.

Зараз ви читаєте новину «Літні сукні з хутром покажуть на вінницьких днях моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути