середа, 18 лютого 2015 14:57

"Консульство - штаб-квартира тероризму і фашизму", - активісти вимагають закриття Російського консульства у Львові
7

Фото: Ольга Швед

18 лютого Консульство Російської Федерації у Львові пікетували півсотні людей. Вони вимагали закрити установу. На пікеті були активісти міської організації Народного Руху України, переселенці з Донбасу, активісти і журналісти. Консульству надали додаткову охорону, чергували наряди міліції.

Активісти вимагали від Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради України зупинити діяльність Генерального консульства РФ у Львові, як постійного джерела провокацій на території Львова.

"Ми висловлюємо своє негативне ставлення до російського консульства і до Президента Путіна. Вони несуть до нас провокації, це розсадник тероризму. Ми не можемо допустити, щоб у Львові завтра народилися нові Бородаї, Гіркіни, Мотороли. Ми не хочемо, щоб завтра почалися теракти та вибухи у наших закладах освіти, культури, кав'ярнях, у нашому мирному місті. Тут живуть наші діти, ми вимагаємо забиратися геть з нашої землі, ми не будемо терпіти тут присутність ворога, який не спить, займається підступною справою. Консульство - штаб-квартира тероризму і фашизму, тут працюють спецслужби, кагебісти. Геть зі Львова і з України!Путін, забери своїх собак із нашої землі! Росія і її влада - носії тероризму!", - каже голова крайової організації Народного Руху України Андрій Корнат.

Люди тримали в руках плакати "Ні підлим діям генконсульства РФ", "Путіна і його посіпак до суду", "Чемодан, вокзал, Кремль","Консульство РФ – штаб-квартира агентури фашизму та тероризму", "Геть носія тероризму", "Геть агенція Кремля зі Львова".

Зараз ви читаєте новину «"Консульство - штаб-квартира тероризму і фашизму", - активісти вимагають закриття Російського консульства у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути