четвер, 21 липня 2016 19:52

Харківський шпиталь прийняв ще 29 поранених

До Військо-медичного клінічного центру Північного регіону в Харкові протягом минулої доби надійшло 29 поранених на Донбасі українських бійців.

Про це повідомляють у Faccebook волонтери громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків", які надають хворими та пораненими бійцями допомогу у військовому шпиталі.

"Надійшло 29 осіб поранені, тяжкі, травми", - йдеться у повідомленні.

 

Волонтери наводять перелік медикаментів і речей, яких потребують поранені.

Водночас, вони висловлюють подяку всім, хто так чи інакше допомагає опікуватися хворими та пораненими українськими вояками:

"Два мішки перев'язки на Часів Яр і талончики на кров - передали. Для Саші Півнєва 1000 грн передали його мамі в руки (фото нижче). Куллер привезли миттєво і поставили у відділення фтизіотрії - подяка прокуратурі. Принтер приїхав до нас, і не просто, а МФУ)

Сьогодні прийшли ДУЖЕ багато людей. Спасибіще ВАМ ВЕЛИЧЕЗНЕ, ДРУЗІ !!!! І журналісти з допомогою приходили, і прокуратура, і слідчі, і партійці, і держслужбовці та фірми і фітнес клуб, і просто добрі, чудові патріоти".

 

Як повідомляла Gazeta.ua, протягом останньої доби спостерігалася велика активізація проросійських бойовиків на Донбасі. Зокрема, лише на донецькому напрямку у цей період терористи випустили 330 мін та снарядів.

За даними ООН на 20 липня 2016 р., з початку цього місяця у боях на Донбасі загинуло 27 українських військових, ще 123 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Харківський шпиталь прийняв ще 29 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути