четвер, 21 липня 2016 19:42

Грабіжники викрали в інкасаторів 2,4 мільйона
4

Фото: автомобіль Приватбанку, на який було скоєно напад 21 липня 2016 р. Фото з місця події прес-служби прокуратури Харківської області.

Нападникам, які сьогодні вчинили напад на інкасаторський автомобіль у Куп'янську Харківської області, вдалося викрасти 2,4 млн гривень.

Про це повідомили кореспондента Gazeta.ua у Приватбанку, якому належить викрадене авто.

За даними служби безпеки банку, "напад було скоєно під час планової інкасації торгової точки двома невідомими злочинцями, озброєними стрілецькою зброєю". Водій та екіпаж інкасаторського авто не постраждали. Гроші перебували у банкоматних касетах призначених для завантаження банкоматів. "Це значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності", - сподіваються у банку.

За будь-яку інформацію про злочинців, що допоможе швидше розкрити злочин, банк обіцяє винагороду в розмірі 100 тисяч грн.

За версією прес-служби обласної прокуратури, напад стався сьогодні, 21 липня, близько 11.00. Встановлено, що інкасаторська машина, яка належала ПриватБанку, зупинилася біля одного з магазинів селища Куп'янськ-Вузловий. У ній знаходилися троє працівників банку (два інкасатори та водій). Обидва інкасатори вийшли, щоб замінити в банкоматі касети. У цей час двоє невідомих чоловіків, погрожуючи водієві пістолетом, витягнули його з машини, сіли в автівку і зникли. За 20 хвилин інкасаторський автомобіль знайшли неподалік від місця події. Грошей у ньому не було. За попередніми даними, у машині знаходилися касети для заправки банкоматів з 2,4 млн. грн".

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники викрали в інкасаторів 2,4 мільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути