неділя, 16 жовтня 2016 12:13

Фотограф зробив портрети 10 000 львів'ян
6

Фото: Ольга Васьків

15 жовтня в приміщенні Львівської міської ради відкрили фотопроект "Добрі фото Львів". Нікопольський фотограф Сергій Талочко зробив понад 10 000 добрих та позитивних фотопортретів львів'ян та гостей міста.

Це найбільший сучасний портретний позитивний фотопроект у світі, зйомки якого тривали 12 місяців. Сергій Талочко працював на львівських вулицях - запрошував фотографуватися у пересувному салоні усіх охочих. Дарував готові роботи.

"Ми хочемо показати всій Європі сучасне добре та позитивне обличчя українців. У цей непростий для нашої країни час ми можемо усміхатися та створювати добро У моїй колекції 10 тисяч обличь: усміхнених, щирих та емоційних – від маленьких до дорослих. У новинах показують чиновників і корупцію, а людям потрібні любов, щастя і радість. Для хорошої фотографії зовсім не потрібні наряди і макіяж, але потрібен професійний фотограф і добрі емоції. Найменший учасник фотосесії – 2 місячний хлопчик, через рік він прийшов до мене знову фотографуватися уже своїми ніжками. Був ще 96-річний чоловік. Сам дізнався про проект і прийшов зробити собі знимку. Таких цікавих випадків було дуже багато, це все приносило справжнє задоволення", - каже фотограф Сергій Талочко.

Усі фотографії роздруковані у маленькому розмірі на великих кількаметрових банерах. Виставка зайняла увесь коридор останнього поверху міської ради. Триватиме виставка місяць, вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф зробив портрети 10 000 львів'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути