четвер, 26 травня 2016 11:54

Філатов і Кернес приїхали подивитись на міськраду Вінниці
6

Фото: depo.ua

Виїзна нарада Міністерства соціальної політики України сьогодні відбудеться у Вінниці. До міста приїхали міністр соціальної політики України Андрій Рева, віце-міністр Павло Розенко, міські голови Дніпра та Харкова - Борис Філатов та Геннадій Кернес. Ще є заступники міських голів Києва та Одеси, повідомляє "Депо".

"Перед початком роботи у міськраді, відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Гармонія", - йдеться у повідомленні.

Андрій Рева покаже гостям як працює Вінницький міський центр адміністративних послуг "Прозорий офіс". Він має безпосереднє відношення до його створення.

Керівники обласних центрів, які візьмуть участь у виїзній міністерській нараді, впроваджуватимуть вінницький досвід у сфері надання послуг соціального характеру у своїх містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину субсидій можуть давати грошима - експерт

Нагадаємо, вчора міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що ситуація в Україні ще рік буде погіршуватися. Це не залежить від того, хто очолює Кабінет міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Філатов і Кернес приїхали подивитись на міськраду Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути