Ексклюзиви
вівторок, 06 жовтня 2015 12:50

Фестиваль "Країна Мрій" запрошує всіх 10-11 жовтня до Львова

 

10-11 жовтня Львів вкотре прийматиме найбільший та найпотужніший український етно-фестиваль -"Країну мрій". Мистецьке дійство відбудеться на свято Покрови просто неба – в Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай".

"Ми приурочуємо "Країну мрій" до свята Покрови - це козацьке свято. Козацька велич зараз відроджується в Україні, цей козацький дух зараз нам дуже потрібен, щоб перемогти ворога, а козацька пісня вкрай важлива і має високу стратегічну і політичну роль", - розповів Олег Скрипка, музикант, ідейний натхненник фестивалю "Країна Мрій".

Вже втретє осіння "Країна Мрій" розгорне мистецькі крила на численних сценах, майданчиках та алеях Львову. Автентичною музикою львів'яни та гості міста будуть насолоджуватися упродовж двох фестивальних днів на Головній музичній сцені, Танцювальних майданчиках, Сцені сучасної бандури та у Кобзарській майстерні.

Традиційно "Країна мрій" збере кращих українських музикантів на втіху поважній публіці, яка цінує традиції, готова до сучасного поєднання фольклору і року, джазу та електронної музики. Олег Скрипка та ЛеГранд оркестр, ТНМК&Веселі Вуйки, Пікардійська Терція, ТарТак & Астарта, Атмасфера, Флайза, Джалапіта, Бурдон … Це далеко не повний перелік артистів, які співатимуть на теренах осінньої "Країни Мрій" у Львові.

Фестиваль проходитиме за ініціативи Львівської міської ради, міського голови – Андрія Садового та директора Музею народної архітектури та побуту Романа Назаровця.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Країна Мрій" запрошує всіх 10-11 жовтня до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути