вівторок, 17 січня 2017 13:22

Екс-регіонал на "Land-Cruiser" травмував сина мера

Екс-регіонал на "Land-Cruiser" травмував сина мера

Між містом Немирів та селом Чуків у Вінницькій області екс-голова Немирівської райдержадміністрації Петро Михайленко зіткнувся з машиною Олександра Качура, який нещодавно відмовився від посади заступника голови Вінницької облради.

Автомобіль Петра Михайленка виїхав на зустрічну смугу, де на зустріч йому їхав на своєму "Мercedes" син мера Немирова Олександр Качур, повідомляє Vlasno.info.

Внаслідок аварії Качур опинився у лікарні. Проводить обстеження хребта.

"Водій "Ленд Крузер" не дотримався інтервалу під час руху. За результатами дорожньо-транспортної пригоди складено два протоколи. Перший — за вчинення ДТП, другий — за залишення місце пригоди. Сьогодні була встановлена особа порушника, і на час освідування вмісту алкоголю в його крові виявлено не було" - сказав начальник Немирівського відділення поліції Олександр Король.

Батько, мер Немирова Віктор Качур, підтвердив, така аварія трапилась. Син зараз у лікарні.
Подробиці розголошувати відмовився.

"Зараз над даною справою працюють його юристи. В аварії ні я, ні моя машина не постраждали, – каже Петро Михайленко. – Яку суму маю відшкодовувати Качурові, не знаю. Ми ще не зустрічались і не обговорювали це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для працівників міськради купляють велосипеди

Петро Михайленко очолював Немирівську РДА у 2011-2014 роках за часів президента Януковича. У 2012 році за підсумками декларування він виявився найбагатшим головою райдержадміністрації Вінниччини. Зараз він є директором підприємства "Брацлав".

Олександр Качур подав заяву на складання депутатських повноважень в облраді, тому що став депутатом Немирівської міської об'єднаної громади. І зараз номінально є депутатом двох рад.

Зараз ви читаєте новину «Екс-регіонал на "Land-Cruiser" травмував сина мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути