четвер, 20 лютого 2014 16:22

Двоє львів'ян — студент та викладач — загинули сьогодні в Києві

Двоє львів'ян — студент та викладач — загинули сьогодні в Києві

Вранці, 20 лютого у Києві під Жовтневим Палацом вбили 22-річного студента Львівського університету імені Івана Франка. Ігор Костенко навчався на п'ятому курсі географічного факультету. Він родом із Тернопільщини, брав активну участь у всіх подіях Майдану. Подробиці вбивства з'ясовуються, але є припущення, що він загинув від кулі снайпера, який в той час розстрілював мітингувальників.

Другий загиблий львів'янин - 29-річний Сольчаник Богдан, магістр соціології, викладач Українського Католицького Університету. Про це повідомила близька родичка загиблого. Богдан Сольчаник закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, був кількаразовим стипендіатом Міністерства національної освіти Республіки Польщі, в останній рік писав наукову дисертацію.

Мер Львова Андрій Садовий на брифінгу повідомив, що міська рада візьме на себе усі питання із доставкою тіл загиблих додому, а також допоможе рідним в організації похорону. Таке розпорядження мер вже дав відповідним службам.

Зараз ви читаєте новину «Двоє львів'ян — студент та викладач — загинули сьогодні в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути