понеділок, 05 грудня 2016 16:36

Двох злодіїв з комп'ютерною технікою випадково спіймали поліцейські

Вінницька патрульна поліція спіймала 2 чоловіків, які вранці пограбували сільську раду Великих Крушлинець Вінницького району.

"Наш патруль проїжджав на вулиці Липовецька. Помітили ВАЗ-2106. Він їхав без переднього бамперу. Це порушення. Інспектори ввімкнули проблискові маячки і подали вимогу зупинитися. Натомість водій розвернувся і почав тікати. Під час втечі врізався у бетонний паркан" - розповіла Gazeta.ua інспектор Вінницької патрульної поліції Олеся Шаповалова.

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

Злодії викрали з сільради 3 системні блоки, 3 монітори, 2 принтера, колонки та комп'ютерні миші. Також у них виявили безліч ключів, відмичок, відлякувач собак, а також травматичний пістолет Шмайсер.

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

Патруль одразу викликав слідчо-оперативну групу поліцейських. Обох чоловіків затримали. Слідчі перевіряють чи причетні вони до інших пограбувань.

Грабіжникам 24 і 31 рік. Старший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Один мешкає у Вінниці, інший у селі Сокиринці, що з 10 км від Великих Крушлинець.

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

"Мене розбудив дзвінок поліції о 5-й ранку. Кажуть: підіть подивіться, чи сільська рада закрита. Я прибігаю. Дивлюсь, замки зламані, двері відкриті. Комп'ютерів нема. Нічого нема з оргтехніки. Потім мені дзвонять і кажуть, що у Вінниці затримали двох, які все вивезли від нас і їх зупинив паркан. Я з полегшенням зітхнув. Досі в шоковому стані. Самотужки замки міняємо" - говорить голова села Василь Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники за ніч обікрали село

Зброю направили на експертизу. За крадіжку затриманим загрожує до 6-ти років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Двох злодіїв з комп'ютерною технікою випадково спіймали поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути