вівторок, 13 грудня 2016 18:02

Депутати показали як готують картоплю і відбивні
5

Сьогодні у Вінниці провели благодійну акцію "Депутатська кухня". Депутати різних рівнів продемонстрували свої кухонні навички. Під час дійства проходив збір коштів на лікування п'ятирічної Катрусі з Вінниці, яка має онкологічне захворювання.

"Взяти участь у нашій акції міг кожен. Відгукнулися нардепи Геннадій Ткачук, Сергій Кудлаєнко, міські та обласні депутати: Людмила Станіславенко, Ганна Давиденко, Людмила Ваколюк, Дмитро Чаленко, Алла Власюк, Світлана Ярова, Олег Легеза. Вони готують і пригощають присутніх подільськими аналогами відомих страв. Глядачі мали змогу не лише смачно перекусити, а й допомогти дитині. Хто скільки хотів кидав у скриньку для пожертв", - пояснила Вінниця.інфо організатор та ведуча акції Олена Павлова.

Нардепи готували запечену картоплю з салом. Нарізали та проколювали картоплю, натирали спеціями і загортали у фольгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів скільки коштуватиме хліб у новому році

"Ми вміємо готувати. Це абсолютно нормальні речі. Для цього є вихідні дні, коли в колі родини", - говорить Сергій Кудлаєнко. "Можемо готувати абсолютно все. І грінки, і млинці", - додає Генадій Ткачук.

Алла Власюк відбивала м'ясо. Людмила Станіславенко приготувала пісну страву з червоного буряка та квашених огірків "таратута".

15 січня вперше у Вінниці проведуть фестиваль вуличної кухні FoodFest. Фестиваль буде у форматі презентації. Запрошені відомі учасники телепроекту "Майстер-шеф" на телеканалі СТБ. Це - Євген Палівода та Марина Шевченко. Вони презентують страви української і швидкої кухні. Проведуть майстер-класи, де можна буде спробувати їжу і придбати те, що до смаку.

Зараз ви читаєте новину «Депутати показали як готують картоплю і відбивні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути