Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2015 14:05

Чоловік вижив після падіння з восьмого поверху

Чоловік вижив після падіння з восьмого поверху
фото:0532.ua

У вівторок о 10.00 у Львові на телефон "03" подзвонив чоловік. Просив врятувати його брата, який випав з вікна 8-го поверху на вулиці Величковського у Львові. Бригада швидкої допомоги прибула за кілька хвилин.
- Чоловік був п'яний, лежав на купі гілля. Очевидно, впав на дерево, і саме це врятувало йому життя, - розповів Gazeta.ua заступник головного лікаря Львівської станції швидкої медичної допомоги Володимир Козій. - У нього була відкрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітки. Дивно, але видимих травм не мав, усі кінцівки цілі.
Важкість отриманих травм при падінні з висоти найперше залежить від поверхні, на яку падають, зауважив лікар. Те, чи людина у стані алкогольного сп'яніння чи твереза, значення не мають. Найчастіше людські життя рятують дерева та мотузки для сушіння білизни.
- Недавно був випадок, коли жінка випала з 9-го поверху. Приземлилася на дашок під'їзду. Правда, коли приїхала швидка, вона була у дуже важкому стані, в лікарні померла. А якось з п'ятого поверху випала дитина на траву і навіть травм не мала, - розказав Володимир Козій.
Рятувальники попереджають, влітку, коли відчинені вікна, різко зростає кількість випадків, коли падають діти. Просять особливо бути обережними, коли натягнута москітна сітка. Адже вона створює видиме обмеження віконного простору, створює у дитини відчуття безпеки. Але її конструкція та кріплення не розраховані на навантаження, яке чинить на неї дитина.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вижив після падіння з восьмого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути