вівторок, 26 квітня 2016 12:15

Чиновники та поліція силою розблокували входи до мерії Одеси
15

Фото: Думская

В Одесі продовжуються заворушення під мерією міста де протистують проти глави міста Геннадія Труханова. Після сьогоднішнього нападу на "антитруханівський майдан" на Думській площі, учасники акції заблокували всі входи та виходи до будівлі мерії, пише "Думская".

Віце-мер Одеси Олесь Янчук та інші працівники міськради спробували прорвати оборону мітингарів та потрапити до будівлі. Їм допомогла муніципальна охорона. Після чого всі входи до будівлі мерії були розблоковані.

"Будівлю оточили бійці спеціального батальйону поліції. На Думській площі наразі нараховується близько півсотні активістів. Зазначається, що після розблокування мерії, комунальники намагались прибрати наметове містечко, однак активісти почали боронити намети. Активісти відновлюють наметове містечко", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині люди побилися із бійцями "Азову" через пам'ятник Леніну

Нагадаємо, сьогодні вранці, група невідомих молодиків розгромила намети противників мера міста Геннадія Труханова на Думській площі під стінами мерії. Табір виник тут 16 квітня, коли до півтисячі одеситів влаштували пікет з вимогою звільнити мера. Кажуть, він має подвійне громадянство й підтримує Росію.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники та поліція силою розблокували входи до мерії Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути