середа, 10 вересня 2014 16:58

Черкаські даішники стануть найчеснішими в країні

Патрульні автомобілі черкаських даішників укомплектують відеореєстраторами, які цілодобово фіксуватимуть події за маршрутом екіпажу і всередині автівки. Так планують боротися з хабарництвом та швидше вирішувати конфліктні ситуації. Інформує прес-центр обласної міліції.

Вже сьогодні дороги Черкащини патрулюють екіпажі автомобілів ДАІ, укомплектовані відеореєстраторами, а в місті Черкаси такими пристроями обладнані автівки чергових частин Соснівського та Придніпровського райвідділів міліції.
 

Встановленні пристрої забезпечені двома відеокамерами, які фіксують перебіг подій за напрямком руху автомобіля та в його салоні. Також прилад обладнано потужним мікрофоном, який записує всі розмови, які ведуться як в салоні, так і поблизу службового авто.
Заступаючи на чергування, працівники міліції, окрім зброї та необхідних спеціальних засобів, отримуватимуть флеш-карту. Її необхідно буде встановлювати у відеореєстратор. Електронний пристрій в режимі реального часу, без зупинки, записуватиме все, що відбуватиметься під час чергування. Після завершення чергування, старший патруля повинен здати накопичувач інформації до чергової частини, де всі дані з нього будуть перенесені на комп'ютер для перевірки, зберігання та подальшого використання за потреби.
У майбутньому планують забезпечити цією електронною технікою службові авто всіх міськрайвідділів області. Також найближчим часом планують оснастити всі патрульні автомобілі GPS-навігаторами, що дозволить працівникам чергових частин контролювати місце знаходження транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Черкаські даішники стануть найчеснішими в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі