пʼятниця, 12 серпня 2016 12:06

Черкащанина врятував переселенець з Донеччини

Черкащанина врятував переселенець з Донеччини
svetlovodsk.com.ua

24-річного черкащанина, який тонув у Дніпрі, врятував переселенець з Луганська. Чоловіка схопила судома, коли купався за 20 метрів від берега.

"Випадок стався 11 серпня о 15:30. 24-річний Володимир відпочивав на узбережжі Дніпра в районі річкового порту. Купався на відстані близько 20 метрів від берега. Його м'язи схопила судома – почав тонути. Це побачив 30-річний Дмитро, що переїхав з Донецької області, і одразу кинувся у воду. Через декілька хвилин витяг потопаючого на берег.

Володимир "нахапався" води і був без свідомості. Рятівник на пляжі почав надавати невідкладну медичну допомогу. Одна із свідків події була із медичною освітою і змогла повернути чоловіка до життя.

Врятованого відвезли до реанімаційного відділення міської лікарні. Його стан оцінюють як стабільно важкий", – повідомив речник ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пів року знущався над собакою

Нагадаємо, з початку року на воді загинули 36 осіб, таку ж кількість вдалось врятувати.

Зараз ви читаєте новину «Черкащанина врятував переселенець з Донеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі