субота, 22 листопада 2014 13:11

Бойовики вночі цинічно обстріляли з "Градів" Дебальцеве, 5 постраждалих
8

Фото: unn.com.ua

Вчора, 21 листопада, терористи з "Градів" обстрілювали м. Дебальцеве. Постраждали люди, а також безліч житлових будинків і будівель. Про це повідомляє прес-служба МВС Донецької області.

"Місто терористи обстрілювали з установок залпового вогню "Град" і "Ураган" упродовж усієї ночі. Особливо потужний залп прогримів о 22.45. І це при тому, що, незважаючи на "пильну" увагу до Дебальцевого з боку бойовиків, місто покинула лише деяка частина населення, решта людей, і серед них багато дітей, живуть під страхом постійних обстрілів з боку незаконних воєнізованих формувань", — йдеться у повідомленні.

Після припинення вогню на місце виїхали всі зацікавлені служби, у тому числі й начальник обласного главку міліції В'ячеслав Аброськін, який на власні очі переконався в цинічному ставленні терористів до простих жителів Донбасу.

"Під час обстрілу 5 громадян отримали поранення, постраждали 20 житлових будинків, особливо в центральній частині міста. Сильні руйнування у міського суду, зруйнована також тильна сторона будівлі міліції, одні руїни і метал залишилися на місці боксу зі службовим автомобілем чергової частини", — йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, кілька ракет не розірвалися, і правоохоронцями вжито заходів щодо забезпечення їх охорони для подальшого вивезення фахівцями ДСНС в безпечне місце та знищення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вночі цинічно обстріляли з "Градів" Дебальцеве, 5 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути