четвер, 14 квітня 2016 14:18

Бойовики хочуть зробити переправу через Сіверський Донець

Бойовики хочуть зробити переправу через Сіверський Донець
Переправа. Фото: з відкритих джерел

Російсько-окупаційні війська проводять ретельне вивчення місцевости вздовж річки Сіверський Донець для будування переправи.

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки України.

"Виявлено проведення рекогносцировки місцевості вздовж берегу р.Сіверський Донець на ділянці Слов'яносербськ – Раївка розвідувальним підрозділом 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ з метою виявлення місць, придатних для налагодження понтонних переправ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині бойовики активізувались майже на всіх напрямках фронту - Тука.

Крім цього, розвідники зазначають, що передали місії ОБСЄ дані щодо наявності у бойовиків реактивних систем, танків та крупнокаліберних мінометів. Ця техніка розташована поблизу населених пунктів Горлівка, Донецьк, Шахтарськ, Жданівка та Макіївка.

Раніше повідомлялось, що бойовики другий день поспіль обстрілюють місто Авдіївка з мінометів. Роблять це з-за спин місцевих мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики хочуть зробити переправу через Сіверський Донець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути