субота, 20 грудня 2014 23:55

Бійцям у зону АТО доставили "криївки"
2

У зону проведення антитерористичної операції доставлені "криївки" (контейнери-укриття) для військ оперативного командування "Північ".

Про те повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Відзначається, що морські контейнери для покращення умов проживання та відпочинку особового складу переобладнали майстра Здолбунівського механічного заводу і вагонно-ремонтного депо районного центру Рівненської області.

З ініціативи командувача військ оперативного командування "Північ" генерал-лейтенанта Ігоря Колесника конструкції вже встановлені в районах базування підрозділів сил АТО.

"Криївки" перекриті деревиною та земляним валом, що забезпечує надійний захист від ворожих куль і снарядів. У контейнерах-приміщеннях прокладена електропроводка і підключені джерела електроживлення. А для обігріву особового складу встановлені пічки- "буржуйки". Це дає можливість воїнам користуватися всіма перевагами в комфортних побутових умовах ", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бійцям у зону АТО доставили "криївки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути