четвер, 12 січня 2017 14:32

Актор серіалу "Країна У" побував у ролі Діда Мороза
7

Фото: Юлія Мельник

Дільничий з серіалу "Країна У", шоумен Олександр Теренчук разом із дружиною дизайнером Світланою приміряли костюми Діда Мороза та Снігурки. Подружжя вітало дітей у вінницькій резиденції Діда Мороза.

На відміну від чоловіка, Світлана Теренчук приміряла костюм Снігурки вперше.

"У дитинстві на новорічних ранках я найчастіше була Червоною Шапочкою. Вперше грала цю роль під час шкільної сценки. Костюм, який залишився, пригодився на Новий Рік. Снігурочкою чи сніжинкою не була жодного разу. Більшість свят пропускала, бо часто хворіла", - розповідає Gazeta.ua Світлана Теренчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Листівки зі словами подяки відправляли безкоштовно

Дітей зустрічали упродовж трьох годин. Дарували їм солодкі подарунки.

"Кожна дитина заслуговує на чудеса і подарунки. Пам'ятаю, як в дитинстві мені подарували ляльку Барбі про яку довго мріяла. Вона була у короткому чорному платті з блискучими паєтками. Мене так переповнювали емоції. Що хотілося стрибати. Я тоді ходила в другий клас. В день брала ляльку з собою в школу, а у вечері лягала з нею спати. Цього року чоловік і за сумісництвом Дід Мороз подарував мені сумку. Дізнався у подруги, що я її хотіла".

Олександр Теренчук кожного року працює у Новорічну Ніч.

"Відсутність чоловіка у Новорічну Ніч - наша традиція. Він кожного року працює на корпоративі. Майже завжди святкуємо з друзями у нас в дома. Сидимо з іншими дружинами і чекаємо чоловіків з роботи. Є традиція із ялинковими прикрасами. Кожного року я купую або отримую в подарунок цікаві іграшки. Одного разу це були маленькі сніговики і олені. Минулого року - іграшки з соломи. Цього разу друзі подарували дуже гарні дерев'яні прикраси", - каже Світлана Теренчук.

Зараз ви читаєте новину «Актор серіалу "Країна У" побував у ролі Діда Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути