понеділок, 05 жовтня 2015 12:50

Адвокати Кернеса вимагають заміни прокурорів

Адвокати Кернеса вимагають заміни прокурорів
http://www.istochnik.info

Адвокати Геннадія Кернеса вимагають заміни складу прокурорів, які беруть участь у судовому слуханні. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За словами захисників мера Харкова, прокурорський склад на суді постійно змінюється без поважних причин. Тому суд повинен чітко визначити, хто саме з прокурорів має право перебувати на суді. У іншому випадку адвокати Кернеса вимагатимуть, аби на слуханні були присутніми одразу всі 19 прокурорів, які проводили досудове слідство.

"Підтримую своїх адвокатів. Хочу побачити всіх 19 прокурорів, які приймали участь у цій кримінальній справі. Приїхав сюди, аби суд розібрався, що справа проти мене сфальсифікована", - заявив Геннадій Кернес.

У свою чергу прокурор Олександр Ганілов заявив, що старший з групи прокурорів має законне право самостійно вирішувати, хто на суді буде представляти обвинувачення.

Окрім того адвокати Кернеса не розуміють, чому суд над їхнім підзахисним проходить у відкритому слуханні. За їх словами – такої постанови суд не приймав.

На разі відомо, що суддя вислухав усі скарги адвокатів, однак продовжує судове засідання. З хвилини на хвилину має розпочатися зачитування прокурором обвинувачення.
Нагадаємо, Геннадія Кернеса та двох його охоронців судять за побиття торік харківських майданівців.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Кернеса вимагають заміни прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути