Ексклюзиви
вівторок, 25 лютого 2014 12:31

"Я серьёзно подумываю, не перейти ли на русский язык" - львів'янка

"Я серьёзно подумываю, не перейти ли на русский язык" - львів'янка

Начальниця управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк заявила, що хоче перейти у повсякденному спілкування на російську мову. Таким чином хоче висловити протест проти дій ВО "Свобода" у парламенті.

"Я серьёзно подумываю, не перейти ли на русский язык в публичном пространстве. Из принципа. Никто не говорил, что будет легко, но что будет так гадко - не ожидала. Присутствие штрих-пунктирного интеллекта и хорошей памяти у некоторых особей из ВОС, не может оправдывать тот вред, который они наносят своей "деятельностью" моей стране. Моё соборничество крепнет. Можете начинать..." - написала жінка на своїй сторінці у Фейсбук.

"Я, як російськомовний, можу навзаєм перейти на українську. Це не буде по-справжньому рівноцінний обмін, бо я за межами фейсбуку не є публічною людиною. Але дуже хочу зробити крок назустріч," - коментує цей запис користувач Дмитро Фрящіков.

Нагадаємо, серед останніх ініціатив ВО "Свобода" у парламенті було скасування мовного закону та заборона трансляцій російського телебачення на території України.

Зараз ви читаєте новину «"Я серьёзно подумываю, не перейти ли на русский язык" - львів'янка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути