Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2016 19:14

40 іноземців інвестують в одну область

40 іноземців інвестують в одну область
Фото: Юлія Мельник

2 вересня у Вінниці відбудеться Міжнародний інвестиційний форум. До міста з'їдуться делегації з 20 країн світу. Про це Gazeta.ua повідомив директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимир Мережко.

"Раніше приїжджали представники не більше як з чотирьох країн. Цьогоріч буде не менше 40 іноземних партнерів з різних напрямів виробництва. Також чекаємо представників з посольств Грузії, Швеції. Румунії, Молдови, Казахстану, Узбекестану і Норвегії. Хочемо показати Вінниччину як надійного партнера, щоб залучити більше інвесторів", - розповів Володимир Мережко.

На форумі говоритимуть про вкладення коштів у туристичну галузь.

"Ми відновили музей Леонтовича, тепер співпрацюємо з Польщею для реставрації палацу Потоцького. На черзі є ще багато пам'яток. Хочемо залучити іноземних інвесторів для їх фінансування, - каже Мережко. - За рік Вінницю відвідує близько мільйона туристів. Якщо раніше могли без проблем поселити делегатів у готелях, то тепер - місця потрібно бронювати завчасно. Їх займають приїжджі"

Сьогодні у Вінницькій області нараховується $187 млн. інвестицій. Найбільше коштів вкладають в розвиток машинобудування і альтернативних видів енергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вересень буде теплий і сонячний

Зараз ви читаєте новину «40 іноземців інвестують в одну область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути