середа, 06 серпня 2014 18:23

У Лондоні продають розкішний маєток в якому знімали фільм "Король говорить!"
14

Лондонський особняк, в якому проходить більша частина дії оскароносної драми 2010р. "Король говорить!", виставлений на продаж.

Особняк розташований в районі Лондона Мерілебон за адресою Портленд Плейс, д. 33. В будинку загальною площею 1,8 тис. кв. м - 21 спальня, 13 ванних кімнат, 9 віталень. Будівля спроектована королівським архітектором Робертом Адамом приблизно в 1776г.

"Даний об'єкт, що включає в себе особняк і прилеглий будинок, продається на неформальному аукціоні, очікувана вартість становить близько 25-30 млн фунтів (близько 42-50 млн дол.), - розповідають в агентстві нерухомості Knight Frank. - Його можна придбати як повністю, так і в якості двох окремих лотів".

Будинок відомий також завдяки проведеним у ньому елітним тусовках, в тому числі і вечірок "тільки для дорослих"В особняку, за сценарієм фільму "Король каже!", проживав і приймав пацієнтів логопед Лайонел Лог (актор Джеффрі Раш). До нього на прийом записався герцог, який згодом став британським королем Георгом VI (Колін Ферт). Майбутній король великої Британії - до речі, батько нинішньої королеви Єлизавети II - страждав страшним нервовим заїканням, і доктор протягом усього фільму намагався його вилікувати.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні продають розкішний маєток в якому знімали фільм "Король говорить!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути