середа, 11 вересня 2013 19:18

Україна увійшла в десятку країн з найшвидшим зростанням цін на нерухомість

Україна увійшла в десятку країн з найшвидшим зростанням цін на нерухомість

Аналітики оприлюднили новий рейтинг найсильніших ринків нерухомості. Лідером зі зростання цін на житло став Дубай (21,7%). Другу сходинку посів Гонконг (19,1%), а на третій позиції рейтингу опинився Тайвань (15,4%).

Подібні дані представлені в документі Global House Price Index за другий квартал 2013 року від компанії Knight Frank. За цією інформацією, річне зростання цін на житло був відзначений у 36 з 55 країн, що були у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на найбільш бюджетне житло практично не змінювалися

Серед європейських країн найкращий індикатор опинився у Туреччині, де річне зростання цін дійшло до 12,2%. Найбільш слабким ринком стала Греція, де ціновий спад дорівнює -11,5%. Іспанія теж потрапила на дно рейтингу - там за рік мінус 7,6%.

Крім Греції, Іспанії та Португалії, які як зазвичай продемонстрували негативні показники, у звіті названі і такі країни, як Нідерланди, Угорщина і Хорватія. У них річний спад цін дійшов до 8,5%, 8,2% і 5,5% відповідно.

Ринок нерухомості США - на 12-місці, показавши себе з гарної сторони з річним зростанням цін на 10,2%. Україна опинилася на 10-му рядку рейтингу з показником в 10,9%, тоді як Росія зайняла 15-е місце з показником зростання 6,4%.

Зараз ви читаєте новину «Україна увійшла в десятку країн з найшвидшим зростанням цін на нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути