середа, 03 липня 2013 12:09

Зняти будинок на березі моря біля Одеси коштує щонайменше $100 на добу

Зняти будинок на березі моря біля Одеси коштує щонайменше $100 на добу
В Одесі можна зняти розкішну віллу площею 800 м. кв., із басейном і сауною за $3500 на добу. Фото: qftarchitects.net

Зняти приватний будинок на березі Чорного моря обійдеться мінімум у $100 на добу.

Про це говорять аналітики сайту приватних оголошень Slando, які досліджували пропозиції оренди приватних будинків в Одесі та області.

"Зняти будинок на березі Чорного моря обійдеться мінімум у $100 на добу. За ці гроші наймачі можуть пожити у невеликому будиночку з мінімальними зручностями. Наприклад, в Іллічівську за цю суму пропонують двоповерховий будинок площею 60 м. кв. Це за 10 хвилин ходьби до моря, який розрахований максимум на вісім відпочивальників. Навколо будинку маленький дворик із мангалом і альтанкою, а також місце для паркування пари машин", - пишуть аналітики.

Вони додають, що у приморському районі Одеси за $125 на добу здають уже будинок площею 150 м. кв., у якому можуть розміститися до десяти відпочивальників. Навколо будинку також є невеликий двір із мангалом та місце для паркування двох машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бердянські пляжі засмерділися через рибу, яку вивантажують рибалки

Натомість будинок із кондиціонером і красивою обстановкою обійдеться вже у суму від $120 до $200 на добу (ціна змінюється залежно від сезону і тривалості відпочинку). Одна з таких пропозицій знаходиться у приморському районі Одеси.

Водночас зняти великий будинок прямо на березі моря можна від $150 на добу. За цю суму пропонують дачу у Кароліно-Бугазі площею 250 м. кв. У будинку є вся необхідна техніка, кондиціонери, а у дворі мангал і місце для стоянки машин.

Будинок із басейном обійдеться мінімум у $225 за добу проживання. За ці гроші на Slando пропонують невеликий котедж у Крижанівці за 10 хвилин від моря, розрахований на три-чотири людини.

Як відзначають експерти, зазначені ціни є мінімальними, а верхню стелю розцінок становить кілька тисяч доларів на віллу. Так, наприклад, в Одесі можна зняти розкішну віллу площею 800 м. кв., із басейном і сауною за $3500 на добу. А ось дешевше $100 за добу можна знайти хіба що пропозиції крихітних літніх будиночків або вже застарілі будівлі без зручностей.

Зараз ви читаєте новину «Зняти будинок на березі моря біля Одеси коштує щонайменше $100 на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути