вівторок, 16 квітня 2013 17:34

Найдорожча квартира в Одесі коштує $1,8 млн - Відкладати на неї доведеться 400 років
5

1 місце - пентхауз на пр. Шевченка за $1,8 млн
Фото: Фото: slando.ua
2 місце - квартира в провулку Чайковського за $1,6 млн
3 місце - квартира на вул. Грецька за $1,4 млн
4 місце - квартира на вул. Літературна за $1,2 млн
5 місце - пентхауз на пр. Шевченка за $1,1 млн

Щоб купити елітну квартиру в Одесі, середньостатистичному українцю доведеться відкладати зарплату мінімум 400 років. Саме стільки часу потрібно людині, щоб накопичити на пентхауз на проспекті Шевченка за $1,8 млн.

Про це повідомляють аналітики порталу безкоштовних оголошень Slando, які склали топ-5 найдорожчих квартир міста, що розшукують своїх власників.

1 місце - пентхауз на пр. Шевченка за $1,8 млн

У дворівневій квартирі площею 336 кв м розмістилися 4 спальні, 2 вітальні, 3 санвузли, 3 гардеробні, пральня, кабінет, спортзал і 2 тераси. Вітальня на другому рівні має скляну стелю. У приміщенні зроблено ремонт, встановлена меблі та техніка. Крім того, продавець вказує, що в склопакети вставлені сонячні батареї, що дозволить звести комунальні платежі до мінімуму. Також є паркінг.

2 місце - квартира в провулку Чайковського за $1,6 млн

Квартира розташована в малоквартирному будинку "Орфей", поряд з Оперним театром. Апартаменти площею 200 кв м налічують дві спальні, три санвузли, пральню і три вбиралень. Дизайн в стилі еклектики, встановлені меблі та аксесуари.

3 місце - квартира на вул. Грецька за $1,4 млн

Дворівнева квартира площею 300 кв м має 4 кімнати. Продавець вказує, що це квартира багатих людей. У ній все зі смаком і дорого. Апартаменти можуть використовуватися під представництво.

4 місце - квартира на вул. Літературна за $1,2 млн

Апартаменти розташовані в житловому комплексі "Білий Парус". У квартирі повна автономія, ексклюзивний дизайн та панорамний вид на море. Загальна площа становить 211 кв м, є два балкони. Приміщення мебльовані і встановлена техніка.

5 місце - пентхауз на пр. Шевченка за $1,1 млн

Квартира з видом на море має площу 312 кв м. На першому поверсі - величезна кухня-їдальня, кабінет, санвузол, гардеробна. На другому поверсі - комфортабельне джакузі з видом на море, сауна, спортзал, більярдна, спальня, санвузол, велика гардеробна. При продажу залишається всі меблі і техніка.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча квартира в Одесі коштує $1,8 млн - Відкладати на неї доведеться 400 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути