четвер, 07 листопада 2013 15:23

На житло для військовослужбовців виділять більше 1 мільярда гривень

На житло для військовослужбовців виділять більше 1 мільярда гривень

На будівництво та переобладнання житла для військовослужбовців до 2017 р. витратять 1 млрд 200 млн. гривень.

Про це під час прямої телефонної лінії в Кабінеті Міністрів заявив заступник міністра оборони - керівник апарату МОУ Володимир Можаровський, передає Укрінформ

За його словами, більш ніж 20 тис. квартир планується побудувати або придбати протягом 3-5 років за кошти від продажу нерухомого та іншого надлишкового військового майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетно і екологічно - огляд інфраструктури і цін на нерухомість в містах-супутниках Києва

Можаровський підкреслив, що у поточному році за програмою переобладнання казарм для контрактників і молодших офіцерів ЗСУ введені в експлуатацію 4 об'єкти, завдяки чому забезпечені житлом 547 чоловік. До кінця року планується ввести в експлуатацію 7 об'єктів, завдяки чому вдасться забезпечити житлом 1079 неодружених і 72 сімейних військовослужбовців за контрактом.

В цілому, за словами міністра, протягом 2013-2015 років за рахунок переобладнання передбачається ввести в експлуатацію 67 об'єктів загальною ємністю 2700 блок-секцій і забезпечити службовим житлом близько 11 тисяч військовослужбовців.

Він також підкреслив, що комплексною програмою реформування і розвитку ЗСУ передбачено збільшення грошового забезпечення військовослужбовців. Зараз відпрацьовується підвищення посадових окладів до рівня державних службовців, а також збільшення окладів за військовим званням.

Зараз ви читаєте новину «На житло для військовослужбовців виділять більше 1 мільярда гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути