середа, 02 квітня 2014 19:16

Майдан підтримав нові правила оцінки для цілей оподаткування

Майдан підтримав нові правила оцінки для цілей оподаткування
Фото: sud.ua

Представники Майдану засудили намагання "Українського товариства оцінювачів" повернути на ринок оцінки корупцію

2 квітня 2014 року на Всеукраїнський з'їзд оцінювачів України який проходив в Будинку кіно прийшло більше двохсот представників Майдану, які з крикам "Ганьба" засудили намагання учасників з'їзду ініціювати відміну постанови Кабінету Міністрів України № 231.

- Для нас боротьба з корупцією є одним з основних завдань, а прийнята Постанова унеможливлює будь які корупційні прояви. Саме тому її скасувати не можна ні в якому разі. Її відміна вигідна лише тим, хто звик працювати багато років на ринку за корупційними схемами, - зазначив активіст Майдану Євгеній Литвинюк.

Він також додав, що на з'їзді зібралися представники лише однієї організації "Українського товариства оцінювачів", які не представляють думку всієї оціночної спільноти України і не мають права виступати від імені всіх оцінювачів України.

- Ми наполягаємо, щоб представники "УТО" припинили вводити людей в оману і ініціювати відміну Постанови №231, яка забезпечила прозорий ринок оцінки зазначив активіст Майдану Євгеній Литвинюк.

Він також зазначив, що керівництво "УТО" зокрема голову організації Олексія Амфітеатрова та члена Ради Людмилу Туровську, за незаконне проведення оцінки для приватизації ряду об'єктів державної власності, таких як "Укртелеком", "Криворізький гірничозбагачувальний комбінат", парк Тараса Шевченка у Рівному, який був оцінений як сінокіс, та багато інших об'єктів потрібно за корупцію люструвати.

- Через них, у нас громадян України, забрали сотні мільярдів гривень, які недоотримав через побудовані ними корупційні схеми Бюджет України, - розповів активіст Майдану Євгеній Литвинюк.

Побували представники Майдану на іншому Всеукраїнському з'їзді оцінювачів, який також проходив цього дня і на який з'їхалися представники більшості громадських саморегулівних організацій з усієї України.

Представники Майдану підтримали ініціативу учасників Всеукраїнського з'їзду оцінювачів, яких проходив в приміщені Київпроеку, звернутися до керівництва Уряду та Верховної Ради з проханням не допустити відміну постанову КМУ № 231.

Зараз ви читаєте новину «Майдан підтримав нові правила оцінки для цілей оподаткування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути