четвер, 22 грудня 2016 12:23

"Італійський квартал" - заміська dolce vita в межах Києва

"Італійський квартал" - заміська dolce vita в межах Києва
Фото: ital-kvartal.com.ua

Замислюючись про інвестиції в нерухомість, житель мегаполісу стає перед вибором: купити квартиру в престижному районі зі зручною транспортною розв'язкою, парками, магазинами, школою або вкласти гроші в заміський будинок, щоб відпочивати від метушні та проводити час на природі.

Найчастіше покупці сумніваються, аналізуючи плюси і мінуси кожного варіанту. Сьогодні на столичному ринку нерухомості є універсальна пропозиція: жити в своєму будинку з видом на затоку Дніпра, не покидаючи межі Києва.

Котеджний комплекс "Італійський квартал" знаходиться на правому березі, всього за 15 хвилин їзди від центру, що дозволяє вести активний спосіб життя, при цьому щодня
насолоджуватися самотою. На 43 гектарах розташовано більше трьох сотень будинків, які представлені таунхаусами, віллами і віллетами, виконаними в розкішному середземноморському стилі. Розробкою архітектурної концепції котеджного містечка займалася компанія зі світовим ім'ям Wimberly Allison Tong & Goo, тому тосканський дизайн пропрацьовано ретельно та зі смаком. Зовнішня обробка стін в теплих оранжево-жовтих відтінках гармонійно поєднується з кам'яною кладкою, черепичними дахами, великими вікнами і колонами біля входу - котеджі виглядають респектабельно, сучасно і вишукано.

Таунхаус - це "золота середина" між великою квартирою і приватним будинком. У комплексі "Італійський квартал" таке елітне житло має ряд переваг: площа від 134 кв. м до 270 кв.м, у розпорядженні власників знаходиться два поверхи з мансардою, що дає повну свободу при створенні інтер'єру мрії. Віллети - це двоповерхові будинки, розраховані на дві сім'ї. Площа трохи більша в порівнянні з будинками, оскільки планування розширене за рахунок великої кухні, робочого кабінету і тераси на першому поверсі. Вілли - це розкішні дво- або триповерхові будинки з елегантними дизайнерськими рішеннями в обробці та найбільшою площею, що дає можливість створити відокремлений світ, прихований від очей посторонніх.

У вільний час власники нерухомості в "Італійському кварталі" користуються привілеями заміського життя: готують барбекю і влаштовують пікніки, висаджують улюблені квіти на присадибній ділянці, грають з дітьми в футбол на території будинку. При цьому є можливість у будь-який момент відправитися до Києва, щоб вирішити нагальні питання або провести час з друзями в кіно і шопінг-молах. Крім того, кожен котедж знаходиться під цілодобовою охороною, тому мешканці їдуть у відпустку або відрядження з упевненістю в цілості майна.

Більшість жителів столиці мріють про приватний будинок, щоб позбавлятися стресу і відновлювати сили на природі. Котеджний комплекс "Італійський квартал" поєднує в собі переваги активного міського життя з домашнім затишком і спокоєм. Це саме те, що шукає сучасна людина, купуючи власне житло.

Детально про квартали на сайті та за тел. (095) 111-55-55, (097) 172-84-84.

Зараз ви читаєте новину «"Італійський квартал" - заміська dolce vita в межах Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути