пʼятниця, 11 жовтня 2013 18:20

Голандське село і міст з картини Ван Гога - під Києвом відкривають аутлет центр
15

Фото: Фото: Анна Крамаренко, Вгороде

Аутлет-центр " Мануфактура", який розташувався під Києвом на Обухівському шосе відкривається 12 жовтня.

В " Мануфактуру" можна потрапити через міст. Точно такий же зображений на картині Ван Гога "Міст де л'Англуа". Праворуч від моста можна помилуватися скульптурою роботи Ганни Волошко. Маленька бронзова дівчинка, взута в дерев'яні голландські черевички вигулює качку з каченятами .

У селі є три алеї, з деревами і лавками для відпочинку. На центральній алеї будуть розташовані магазини luxury класу. На прилеглих алеях розмістяться магазини класу "середній плюс" та спортивні магазини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраві картини і витриманий стиль - вишукана квартира з терасою в Києві

Будиночки тут двоповерхові, переміщатися до бутіків на другому поверсі можна за допомогою ескалаторів і сходів. Також під час покупок шоппери зможуть долучитися до мистецтва. На другому поверсі розташувалася арт -галерея "Мануфактура ", в якій до 24 листопада можна оцінити роботи американського художника, українця за походженням - Олега Радван.

Увагу привертає ще недобудована будівлю - скоро тут з'явиться міні -готель на 40 місць. По ліву сторону від готелю - невелика гора, на якій незабаром планують побудувати гірськолижний спуск, щонайкраще відповідний для навчання дітей. На момент відкриття аутлету, 12 жовтня, свої двері для відвідувачів відкриють більш ніж 30 магазинів. Надалі працювати будуть близько 110 бутиків з одягом , взуттям та іншими товарами. Також на території будуть розташовані ресторани, кафе, ігровий дитячий майданчик, дитячий центр розвитку для дітей і спеціальна "зона для тат" з wi - fi .

Зараз ви читаєте новину «Голандське село і міст з картини Ван Гога - під Києвом відкривають аутлет центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути