понеділок, 29 серпня 2011 14:44

Абрамович купив особняк за $ 150 мільйонів на "бульварі мільярдерів"

Російський мільярдер Роман Абрамович придбав особняк в Лондоні вартістю 90 млн фунтів стерлінгів - близько $ 150 млн.

Про це пише газета The Daily Mail.

Будинок розташований на найдорожчій за вартістю житла вулиці Великої Британії - Кенсінгтон Пелес Гарденс (Kensington Palace Gardens), відомій також як "бульвар мільярдерів". Зокрема, на цій вулиці проживають найбагатший житель Великої Британії індійський підприємець Лакшмі Міттал і нафтовий магнат українського походження Лев Блаватник.

За даними видання, в особняку налічується 15 спалень. На прилеглій території планують побудувати тенісний корт, оздоровчий центр та приватний музей для шести раритетних "Феррарі".

У прес-службі групи компаній Millhouse (управляє активами Абрамовича) "Ленте.Ру-Нерухомість" заявили, що компанія не коментує цю інформацію.

Раніше The Daily Mail повідомляла, що Абрамович призупинив проект з об'єднання дев'яти квартир в елітному житловому комплексі в районі Белгравія (Belgravia). Купівля будинку на Кенсінгтон Пелес Гарденс може бути пов'язана з тим, що реконструкція будинку в Белгравії, яку оцінюють в 150 млн фунтів стерлінгів, повинна завершитися тільки через три роки.

Крім того, навіть після закінчення робіт бізнесмен не стане повноправним власником нерухомості. Половина будинку належить національному фонду об'єктів історичного інтересу або природної краси (National Trust for Places of Historic Interest or Natural Beauty) та у визначені дні деякі частини будинку повинні бути відкриті для відвідування.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович купив особняк за $ 150 мільйонів на "бульварі мільярдерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути