вівторок, 15 вересня 2015 11:03

"Олімпійське містечко" завершує будівництво другої секції
7

Нинішня економічна ситуація в країні змушує задуматися про безпечне збереження своїх накопичень. Чи варто довіряти банкам свої гроші? У якій валюті краще зберігати? А, можливо, краще повернутися до старого способу наших предків і зберігати заощадження під матрацом?

Ми пропонуємо Вам більш надійний спосіб — не тільки вкласти свої кошти, а й отримувати стабільний дохід. Це - інвестиції в нерухомість.

Насамперед, варто визначитися яка Ваша мета придбання нерухомості. Можна здавати в оренду або забезпечити майбутнє своїм дітям. Або ж придбати нове житло для себе. Для всіх цілей підійдуть квартири, які пропонує команда проекту "Олімпійське містечко". Головними нашими цінностями є якісне виконання робіт та вчасна здача квартир, надання можливості зробити оптимальний вибір, особисто контролювати процес будівництва Вашої майбутньої квартири та максимально швидку окупність інвестицій. Наприклад, перша секція ЖК "Олімпійське містечко" була здана в червні 2015 року, більшість сімей вже зробили ремонт і заселились, а ті, хто купував з метою здавати в оренду, вже отримують дохід. Будівництво другої секції виконано на 80% і здача цієї секції відбудеться вже 14 листопада 2015 року. Також активно ведуться роботи з будівництва третьої секції. Заплановано завершити її будівництво і здати квартири власникам до червня 2016 року.

На території житлового комплексу "Олімпійське містечко" є банк, аптека, салон краси, ресторан, школа мистецтв для дітей, дитячий садочок; спорткомплекс з басейном; закрита територія; власний сквер та зона для барбекю; тенісні корти на даху; велика паркувальна зона. Поруч станція метро "Деміївська".

Житловий комплекс, який буде прикрасою Голосіївського району, розташований в історичному урочищі Києва "Багринова гора". Цей район доволі швидко розвивається, при цьому місце тихе і спокійне, зі своєю інфраструктурою. За останні роки поруч побудований ТРЦ "Оушен Плаза" та супермаркет "Ашан". Зупинка маршрутного таксі розташована на території комплексу. Унікальна транспортна розв'язка вирішує безліч завдань мегаполісу, хочете в центр — 10 хвилин і Ви на Хрещатику.

"При купівлі квартири треба дивитись не лише на власне помешкання, а оцінювати будинок загалом. Зверніть увагу на відповідність кількості поверхів до розмірів прилеглої території. Якщо місця багато, то будете мати нормальне дозвілля на вулиці і місця для паркування автомобілів. Простір має бути і на поверсі. Комфортніше коли кількість квартир на одному майданчику не перевищує шести-семи", - говорить про особливості вибору квартир у новобудовах виконроб Михайло Семенович.

Хіба погано відчувати себе на місці людей, що вже отримали квартири в "Олімпійському містечку". Уявіть, Ви тримаєте ключі від Вашого майбутнього. І це, не тільки плід Вашої фантазії, а реальність, яка поруч. Як Вам така пропозиція?

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті "Олімпійського містечка" www.olimpik.kiev.ua або у відділі продажу за телефоном 044 359 07 37

 
 
 
 
 
 
 

 

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійське містечко" завершує будівництво другої секції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути