вівторок, 29 липня 2014 10:03

Зі зміною керівництва у працівників ЗАТ "ТК "Уманьхліб" з'явилася надія на краще майбутнє

Зі зміною керівництва у працівників ЗАТ "ТК "Уманьхліб" з'явилася надія на краще майбутнє

Свого часу, інформаційне агентство Інтерфакс Україна оприлюднило інформацію про те, що 25 червня 2014 року Вищий господарський суд України своєю постановою підтвердив законність рішень загальних зборів ЗАТ "ТК "Уманьхліб" від 03 жовтня 2013 року про зміну керівництва підприємства.

Цим судовим рішенням також підтверджується законність рішення Спостережної ради ЗАТ "ТК "Уманьхліб", від 07 жовтня 2013 року, яким Бевз Олександру Олександрівну було відсторонено від посади керівника підприємства.

Проте не зважаючи на рішення органів управління товариства і рішення судів, Бевз О.О. продовжувала незаконно управляти ЗАТ "ТК "Уманьхліб", виводити активи та розбазарювати майно підприємства, а також вчиняти інші протиправні дії, спрямовані на знищення уманського підприємства.

Але сьогодні, на підприємстві вже вітали нове керівництво, яке рішуче налаштоване врятувати Уманьхліб. Зокрема, у планах нового керівника: покласти край негараздам, невиплаченій заробітній платі, податковим заборгованостям перед державою та місцевим бюджетом, відновити постачання газу на підприємство, запустити виробництво хліба на повну потужність і повернути уманському хлібу бувалу якість та смак.

Саме так визначає першочергові кроки новий керівник ЗАТ "ТК "Уманьхліб" - Кисіль Анатолій Іванович. "Ми вже ніколи не дозволимо, щоб гроші підприємства тіньовими схемами розтікалися у кишені окремих посадових осіб заводу, як це було при попередньому керівництві. Перша хвиля інвестицій піде на модернізацію виробництва для підвищення якості продукту, а також на покриття заборгованостей, що назбиралися за тривалий час недобросовісного керівництва попередньої в.о. голови правління заводу".

По приїзду нового керівництва на підприємство, навколо центрального входу запанувала атмосфера свята. Навколо надувні кульки та плакати з привітаннями нових інвесторів. Колектив підприємства чекав цієї миті більше року, і нарешті з'явилася надія, що з новим господарем - ЗАТ "ТК "Уманьхліб" запрацює на повну потужність!

Зараз ви читаєте новину «Зі зміною керівництва у працівників ЗАТ "ТК "Уманьхліб" з'явилася надія на краще майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути