вівторок, 21 квітня 2015 15:30

В Україні з'явиться перший професійний канал для рибалок і мисливців

В Україні з'явиться перший професійний канал для рибалок і мисливців

У непрості й повільні дні міжсезоння, коли до травня ще трошки, але риба ще нереститься, коли вже тепло, але навіть не всі птахи повернулися з теплих країв, коли блешнями можна лише заколихати сина, а рушниця в руках лише для милування - саме "Трофей" підтримає азарт очікування.

З першого квітня поповнилася дружня спільнота мисливців і рибалок України. Компанія ВОЛЯ стала першою, хто запустив український тематичний канал присвячений полюванню, риболовлі, іншим спортивним розвагам у форматі високої чіткості − "Трофей в HD-якості".

Навіть жіноча аудиторія не залишиться байдужою до мужніх та відважних історій. Спеціально до запуску HD-версії канал показує прем'єри проектів "Іхтіофауна" і "Мисливець за браконьєрами". До речі, "Трофей" підтримує українську антарктичну експедицію і найближчим часом шанувальники побачать ексклюзивну розповідь про неї в циклі "Антарктида".

Нарешті справжні рибалки та мисливці отримають справжнього друга, який розповість цікаві історії, такі близькі серцю кожного з них, з неперевершеною чіткістю зображення покаже чарівні пейзажі, дасть корисні професійні поради. А що ще треба, щоб майстерно похизуватися у чоловічій компанії, та підморгнути сусіду, розуміючи, що його трофейні байки запозичені з самого "Трофею"?

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явиться перший професійний канал для рибалок і мисливців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути