неділя, 31 серпня 2014 15:44

В MMCIS триває сезон подарунків

В MMCIS триває сезон подарунків

Компанія MMCIS в черговий раз підтвердила свій статус Форекс брокера № один: з 16 серпня 2014 року компанія проводить безпрецедентну акцію "Ми даруємо всім по 25 доларів!". Умови акції дуже прості: потрібно лише зареєструватися на офіційному сайті компанії FOREX MMCIS group і поповнити свій рахунок на суму від 100 доларів. Після цього клієнту відразу ж буде нараховано грошовий приз - 25 справжніх доларів США, які відразу ж доступні висновку з рахунку.

 Подарункові 25 доларів - це гроші, які кожен учасник акції отримує просто так. Це реальні "живі" гроші, які клієнт MMCISможет використовувати за своїм розсудом. Наприклад, вивести їх зі свого рахунку або, наприклад, вкласти в популярну і надійну інвестиційну програму Index TOP 20.

 Раніше подібна акція вже проводилася серед партнерів MMCIS, і вона мала величезний успіх. Кількість партнерів компанії значно збільшилася, і тепер всі вони мають можливість заробляти на Форекс разом з самим надійним фінансовим партнером.

 Варто відзначити, всього на акцію "Ми даруємо всім по 25 доларів" компанія MMCIS виділила 500 тисяч доларів, так що 20 тисяч щасливчиків зможуть отримати грошові призи абсолютно безкоштовно і не докладаючи до цього жодних зусиль.

 Про те, що акція виявилася дійсно успішною, свідчать і вдячні відгуки її учасників. Так, наприклад, в один з консультаційних центрів MMCIS подзвонив клієнт і повідомив, що після того, як тут йому розповіли про ринку Форекс і послуги компанії, він прийняв рішення не відкладати і інвестувати кошти в програму Index TOP 20. І коли він поповнив свій рахунок і побачив подарункові 25 доларів, які зміг тут же вивести без проблем, то був приємно здивований. "Тепер я точно знаю, що зробив правильний вибір! Упевнений, що з такою поважною компанією як MMCIS у мене все вийде!", - поділився задоволений клієнт.

Зараз ви читаєте новину «В MMCIS триває сезон подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути