четвер, 17 листопада 2016 12:00

У Львові відкрили новий розважальний комплекс для дітей
5

 

11 листопада у Львові відкрили розважальний комплекс української мережі парків розваг "Дитяча Планета". Він розташований на вул. Газовій, 30А, поблизу торгового центру "Форум Львів" у центрі міста. Це - 11 парк мережі в Україні та другий у Львові. Перша "Дитяча планета" кілька років працює на вул. Стрийській, 202.

Святкування відкриття тривало три дні. Спричинило ажіотаж. У перші дні до закладу потрапили тисячі дітей із батьками.

 

За традицією стрічку перед входом перерізали засновники мережі "Дитяча Планета" Тетяна Боровик і Анатолій Чабан разом зі співвласником Олегом Баляшем. Першу сотню маленьких відвідувачів чекали солодощі та величезний торт у вигляді карти України.

Усіх присутніх розважав танцювальний колектив "Медлін" і музичний гурт "Дзідзьо".

На двох поверхах "Дитячої Планети" - десятки тематичних та ігрових зон. Є тарзанка, лазанки, пісочниця з різнокольоровими кульками, зона ігрових приставок, батути, ігрові автомати.

- Продумано добре. Можна чудово провести час не лише дітям, а й батькам, - каже львів'янин 38-річний Максим Петришин. Прийшов на відкриття з сином 9-річним Данилом. - Дітей можна залишити на професійну няню, а самим пообідати у ресторані. Величезна територія, багато атракцій. Можна розважатися весь день. Син у захваті від батутів і тарзанки.

У "Дитячій Планеті" пропонують відсвяткувати день народження в тематичних кімнатах у різних стилях.

- Я мріяла відсвяткувати день народження саме тут, - каже 12-річна Софія Костик. - Запросила в "Кімнату принцеси" друзів. Сподобалися дитячі фруктові коктейлі та солодощі. Нас розважали пірати, поні. А клоуни показували фокуси та шоу бульбашок.

 

Усіх іменинників вітають ведучі зі сцени. Дітям дарують спеціальну медаль іменника та коштовні подарунки. Сцену у львівському парку встановили за бажаннями клієнтів.
На першому поверсі закладу працює велика кухня. У меню пропонують півсотні страв для дорослих і дітей.

- У розважальному парку застосували сучасні технології - фільтрування повітря й санітарні лампи, які знищують бактерії. Такі є у європейських клініках. Меблі зроблені з екологічно чистих матеріалів - фанери з французьким покриттям, - каже засновник мережі "Дитяча Планета" Анатолій Чабан.

 

Вхід у парк дозволено у змінному взутті чи шкарпетках. Для малят із дитбудинків відвідини будуть безкоштовні. А для дітей учасників АТО - знижка 50%.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили новий розважальний комплекс для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути