пʼятниця, 22 липня 2016 15:35

"Сокол" подарує підписку на Dr. Web при придбанні комп'ютера

 

Інтернет-магазин "Сокол" запустив акцію, в рамках якої при придбанні десктопного ПК клієнт отримує в подарунок Dr. Web Security Space. Акція діє до 29 серпня 2016 року.

"Сокол" пропонує антивірус Dr. Web Security Space кожному, хто придбає десктопний ПК. Акція поширюється на придбання PC Kredo.

Настільний ПК з часом можна модернізувати, замінюючи процесор, відеокарту або оновлюючи комплект ОЗП. Термін роботи ПК багато в чому залежить від характеру експлуатації. Зазвичай він складає не менше п'яти років.

Запропонований інтернет-магазином антивірус допоможе захистити ПК, що працюють під управлінням Windows, Mac OS і Linux. У комплекті є також версії програмного комплексу, призначені для мобільних пристроїв.

Десктопні ПК зазвичай досить потужні, завдяки чому їх можна використовувати як для ігор, так і для роботи з медіаконтентом. Вони оснащуються потужним процесором, жорстким диском (або декількома) і рядом допоміжних пристроїв, одним з яких може виступати зовнішня звукова карта.

Можливість самостійно підбирати комплектуючі робить настільні ПК вигідною пропозицією для більшості користувачів, оскільки користувач отримує можливість модернізувати власну систему за незначну суму. Ціна ПК Credo починається від 5246 гривень.

Довідка:

Інтернет-магазин "Сокіл" працює з 2002 року, пропонуючи своїм клієнтам комп'ютери, портативну і оргтехніку. Його принципи — максимальна користь для клієнта і співпраця з перевіреними постачальниками. Покупці мають можливість повернути товар протягом двох тижнів. Компанія пропонує знижки і запускає акції для лояльних клієнтів. На даний момент доступно 17 акційних пропозицій.

Джерело: http://www.sokol.ua/desktops/kredo/c23063/v2521/.

Контакти:

+38 (044) 591 77 11

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «"Сокол" подарує підписку на Dr. Web при придбанні комп'ютера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути