середа, 19 жовтня 2016 11:00

Приховані люки замовляють через інтернет

 

Сантехнічні люки стали вирішенням багатьох проблем у домі. Вони дозволяють одночасно залишити доступ до комунікацій та приховати їх у домі.
"Зазвичай сантехнічними люками приховують комунікації в стелі чи стіні, - пояснює менеджер інтернет-магазину Стройдом Андрій. - Це можуть бути системи вентиляції, труби, кондиціонери. Доступ до світлодіодної підсвітки чи до електрики. Також за люками приховують бойлери для підігріву води, електричні автомати."


Ревізійні люки в Одесі монтуються в одній площині з поверхнею стіни. Для цього кріпиться основна алюмінієва рамка, до якої кріпиться гіпсокартон і зверху наноситься фарба чи шпалери. Такі люки можна помітити лише по незначній щілинці, яка буде у шпалерах.


"Вибирати люк треба трохи більший за розміром ніж комунікації. Щоб у разі чого можна було легко витягти потрібну річ. Наприклад, якщо на стіні кріплять кондиціонер, то радимо люк робити трохи більшим за нього, - додає Андрій. - На стелю кріплять люки зі з'ємними стулками а на стіну люки на петлях. Чому? Коли потрібно працювати з пристроєм на стелі дверцята можуть заважати. Їх легко зняти та поставити поруч, а потім назад одягти"
Ревізійний люк під фарбування використовується у великих та маленьких розмірах. Найменший може бути 20х20 см.


"Найбільший люк, який ми робили мав розміри 1,4х2,30 м. Там потрібно було приховати великі комунікації. Але до кожного клієнта маємо індивідуальний підхід. Можемо підказати чи порадити свою ідею як правильно зробити", - пояснив менеджер.


За люками часто приховують сейфи, сигналізацію. Все до чого потрібно мати швидкий доступ і все, що ламається. Часто такі люки оздоблюють плиткою, каменем чи мозаїкою, тоді дверцята маскуються у швах і стають взагалі непомітними.
Готові люки висилають поштою. Замовлення клієнт отримує вже наступного дня.


Детальнішу інформацію можна отримати на сайті стройдом.com.ua або за телефоном: (044) 599-64-46

Зараз ви читаєте новину «Приховані люки замовляють через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути