четвер, 08 грудня 2016 11:43

Сейф купують у інтернет-магазині officeman.ua

Сейф купують у інтернет-магазині officeman.ua

Коштовності і гроші найкраще ховати у сейфах. Але як вибрати цю конструкцію для дому та офісу. Які розміри сейфу мають бути? Розповідає консультант з продажів Віктор Петров:

"Часто покупці плутають сейф із металічною шафою. Сейфи мають сертифікат пожежостійкості чи від злому, можуть бути комбіновані. Він може бути вмонтований у шафу, стіну чи стояти окремо. Найбільш поширені меблеві сейфи. Це невеличкі сейфи, які ховаються в шафу. Не призначені для зберігання великих сум, але вбережуть власника квартири від крадіжок людей, які приходять у гості, від дрібних крадіжок родичів", - каже експерт.

В інтернет-магазині officeman.ua можна придбати маленькі сейфи для зберігання грошей. Це маталеві коробки, з кодом доступу і коштують від 375 гривень а також середні та великі сейфи для зберігання зброї, які мають висоту понад 1 метр і монтуються у стіну. Такі коштують від 10 до 20 тисяч гривень.

"Сховок має коштувати удесятеро дешевше, ніж у ньому зберігають грошей. Для малих сум згодиться одностінний легкий за 300-500 гривень. Досвідченого грабіжника він не зупинить. А від дітей та випадкових гостей цінні речі вбереже. Для зберігання великих сум краще брати сейфи із 1-2 класом захисту. Такі коштують від 2 тисяч гривень. Вони важкі, стійкі до свердління болгаркою", - каже Петров.

3-4 тис. грн коштують найдешевші вогнетривкі сейфи. Витримують температуру +1007°С. Можуть витримати годину і навіть дві у вогні. Їх роблять з тонкого металу, а всередині вони наповнені пористим бетоном. Є також окремо сейфи, призначені від зламу. Такі важкі, мають одночасно кілька замків і систему проти розсверлювання стінок.

"Важливо також обрати тип замка. Вони відмикаються ключем, кодом або електронним замком. Найбільш надійні сейфи з ключевим та електронним замком. Є також комбіновані з ключевим та електронним замком, - каже менеджер. - Зверніть увагу на товщину дверей. Краще брати з товстими дверима. Тоді ключ має більш складну форму. Топові моделі сейфів, які одночасно захищають від пожежі та зламу мають високу ціну. Коштують від 10 тисяч гривень. У таких часто зберігають зброю ".

Також в інтернет магазині officeman.ua можна купити канцтовари за дуже низькою ціною.

Зараз ви читаєте новину «Сейф купують у інтернет-магазині officeman.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути