четвер, 01 вересня 2016 18:08

"Розетка": виробники вейп-пристроїв підвищують їх безпеку і зручність

 

Фахівці інтернет-магазину "Розетка" розповіли про останні тенденції в сфері пристроїв для паріння. Цього року нові моделі кліромайзерів були представлені кожним з провідних виробників електронних сигарет.

Все частіше зустрічаються моделі невеликого або середнього обсягу — від 2 до 4 мл. Хоча обсяг у 5 мл вважається найбільш вдалим. Але, як відомо, зараз у вейп-девайсах особливо цінуються практичність і невеликі розміри.

На сьогоднішній день однією з основних вимог до електронних сигарет є безпека. Окрім іншого, це стосується процесу заправки. Виробники намагаються зробити її максимально простою, зручною та зрозумілою. Таким чином можна уникнути потрапляння рідини всередину отвору для виходу пари.

Інші параметри моделей стосуються зручності експлуатації: способу обдування і його регулювання. Так, зараз є чимало кліромайзеров з низькоомними випарниками. Більшість нових батарейних модів з електронним чіпом розраховані на сабомне паріння.

До початку весни Kangertech представив нове покоління "кліру" — CLTANK. Скляний контейнер тут захищений металевими стінками корпусу. А для спостереження за кількістю рідини передбачено віконце, яке має форму логотипу бренду.

 

У комплекті — 4 випарника. Серед них 2 мають нову спіраль NotchCoil. Гніт випарника QCS можна швидко замінити. А випарник LVC передбачає контроль подачі рідини. Серед варіантів койлів є звичайні та сабомні. Буде розумно використовувати атомайзер разом з електронним модом.

Нові моделі кліромайзерів стають більш комфортними. Особлива увага приділяється їх безпеці. Багато із них підтримують роботу з низькоомними випарниками.

Нові моделі атомайзерів відомих марок і супутні товари можна знайти в інтернет-магазині "Розетка". Швидко підібрати пристрій можна за допомогою системи фільтрів.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Зараз ви читаєте новину «"Розетка": виробники вейп-пристроїв підвищують їх безпеку і зручність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути