вівторок, 23 серпня 2016 17:01

Приставка Sony PlayStation 4: безперечний бестселер серед геймерів

 

Найшвидший на ринку графічний процесор, можливість віддаленого доступу, підтримка режиму багатозадачності та оновлення у фоновому режимі — з моменту виходу PlayStation 4 упевнено випереджає за продажами своїх конкурентів. Маркетологи інтернет-магазину Allo відзначають стабільність попиту на приставку Sony PlayStation 4 станом на серпень 2016 року.

Не дивлячись на посилену боротьбу всередині індустрії виробництва платформ для ігор, у 2016 році в трійці лідерів залишаються ігрові консолі восьмого покоління Nintendo Wii U, Microsoft Xbox One і Sony PlayStation 4. З точки зору технологічних можливостей і "заліза" це найпросунутіші приставки, доступні зараз на ринку.

Ігрові консолі Xbox One і PlayStation 4 мають схожі апаратні складові. Враховуючи, що тактова частота ядра Xbox складає 1,7 ГГц у порівнянні з 1,6 ГГц у PlayStation 4, приставка Xbox демонструє трохи більшу продуктивність в процесорі. Але на практиці помітити нескладно, що різниця в показниках не значуща. Потужність Wii U дорівнює 1/3 від результатів Xbox One і лише 1/6 від PlayStation 4. Графічний процесор PlayStation 4 перевершує конкурентів на ринку за кількістю графічних ядер і піковою швидкістю заповнення.

8 Гб відеопам'яті GDDR5 у консолях PlayStation 4 і Xbox One дозволяє розвивати величезну швидкість. При цьому Wii U з 2 GB програє своїм конкурентам. Завдяки унікальному програмному оновленню PlayStation 4 можливо почати гру вже під час інсталяції, що є додатковою перевагою.

Ергономічна форма контролера, об'ємніше звучання завдяки вбудованому динаміку, максимально реалістичні відчуття під час гри, досягнуті після поліпшення вібровідгуку, — приставка Sony PlayStation 4 на сьогодні є безперечним лідером на ринку ігрових консолей.

Зараз ви читаєте новину «Приставка Sony PlayStation 4: безперечний бестселер серед геймерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути