понеділок, 27 жовтня 2014 12:33

Під час аналізу краплі крові пацієнт на моніторі може побачити паразитів і грибки

 

Сучасних людей можна назвати щасливими, тому що у них є прекрасна можливість пройти дослідження і визначити ризики розвитку тих або інших хвороб, що, поза сумнівом, дуже важливо для профілактики і запобігання розвитку багатьох хвороб. Рання діагностика і встановлення причини хвороби допоможе вчасно розпочати успішне лікування.

Що ж таке гемосканування і навіщо воно потрібне? Гемосканування – це аналіз краплі крові людини, який дозволяє встановити склад крові, а саме наявність кристалів, паразитів, цукру, холестерину, хвороботворних бактерій, інфекції, віруси, грибки. За станом крові можна визначити стан імунної системи, ризик розвитку захворювань серця і судин, а також здоров'я нирок, печінки тощо. Завдяки гемоскануванню можна визначити, де є збій, і почати приймати відповідні заходи по лікуванню або профілактиці, поки ці зміни не призвели до серйозніших наслідків. Адже, всі ми знаємо, що хворобі простіше запобігти, ніж лікувати.

Діагностика за краплею крові має велике значення в медицині. Вона відіграє не останню роль у плануванні й організації лікування, оскільки завдяки діагностиці можна розпізнати на ранніх етапах багато захворювань, що розвиваються. Гемосканування допомагає лікарю отримати всю необхідну інформацію про роботу організму, його здатність до самовідновлення. Діагностика за краплею крові допомагає стежити за тенденціями розвитку деяких захворювань, відстежувати ефективність лікування хронічної втоми та інших збоїв в роботі організму.

Процес гемосканування не займає багато часу. У людини беруть кров з пальця, яку розглядають через спеціальний мікроскоп, що збільшує в 1800-2000 разів, а картинка виводиться на монітор комп'ютера. Таким чином, можна відстежити всі процеси, що відбуваються в крові, в русі в реальному часі. Пацієнт також може спостерігати за процесом сканування, що, поза сумнівом, є великою перевагою. Коли пацієнт дивиться на монітор, фахівець коментує все те, що відбувається. Деколи можна побачити те, що приводить в справжній шок, наприклад, наявність паразитів або грибків. Але, це навіть дуже добре, оскільки люди починають дбайливіше ставитися до себе і свого здоров'я й, нарешті, починають лікувати те, що їх турбує. Так, наприклад, після лікування паразитів можна провести повторну діагностику крові, щоб упевнитися, що паразитів більше немає. Повторна діагностика допомагає відстежувати ефективність лікування і динаміку одужання людини.

Без сумніву, гемосканування – це чудова можливість дізнатися про своє здоров'я багато нового, а ще це шанс на одужання, особливо у тому випадку, коли у людини починають розвиватися серйозні хронічні хвороби. Так, завдяки своєчасній діагностиці можна не лише зберегти здоров'я, але і продовжити життя. Еліксиру довголіття не існує, але є прекрасні можливості продовжити життя самостійно, головна умова – це турбота про себе і своє здоров'я, правильне харчування і здоровий спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Під час аналізу краплі крові пацієнт на моніторі може побачити паразитів і грибки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути